Izraz lica Miralema Pjanića sve govori

Ponovo ostao na klupi

Izraz lica Miralema Pjanića sve govori

E. Čaušević

Athletic Bilbao i Barcelona igraju trenutno zaostalu utakmicu drugog kola španske La Lige.

Bilbao je odlično otvorio meč i poveo u trećoj minuti golom Inakija Williamsa, ali je samo deset minuta kasnije Pedri poravnao na 1:1.

I ovu utakmicu bh. reprezentativac Miralem Pjanić prati s klupe za rezervne igrače, a šansu prije njega dobio je Sergio Busquets.

Iako mnogi navijači misle da Pjanić treba igrati u prvoj postavi Ronald Koeman ima drugačije mišljenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nezadovoljstvo Pjanića zbog minutaže je sve veće, a kamere su uspjele da ga snime tokom prvog poluvremena i izraz njegovog lica dovoljno govori.

Nadati se da će Pjanić dobiti priliku za igru u drugom poluvremenu baš kao i Kenan Kodro koji "grije" klupu na drugoj strani.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Izraz lica sve govori? Hahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi