7

Komentari (7)

Arnel925
Ostani Pjanke gdje jesi imaš ugovor sta te briga. Kad si na klupi manje su šanse za povrede i probleme poslije u životu a plata beton.
Zar nije čengić nermin njegov menadžer. Ja ga slušao kako priča u restoranu da mu je on menadžer i pokazivao je ljudima slike.
ragge
A svaki dan 10 objava o Pjanicevom transferu, smorili ste
BogatiDijasporac
A koji qratz onda citas? Jbt, ako ti se ne svidja, ne citaj, ne javljaj.
ragge
@BogatiDijasporac svako ima pravo iznijeti svoje misljenje, ne komentarisem tebe zato se ne mijesaj.. tebi ako je zanimljivo citat iste objave svaki dan sigurno nemas iq veci od 10
hacmu
A sta ti je "iq" ?
BogatiDijasporac
@ragge Osoba koja cita komentare koji je ne zanimaju, koji se nerviraju, te onda komentarise iste meni kaze da mi je nivo inteligencije 10? To ti je kao kad hronicni pusac kritikuje nekog koji zapali cigaretu. Toliko o tebi, 'inteligentni'.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.