Bh. fudbaler ne voli bivšeg trenera: Pjanićev 'like' zbog Koemana
Foto - EPA

Miralem ima jasan stav

Bh. fudbaler ne voli bivšeg trenera: Pjanićev 'like' zbog Koemana

M. Šljivak

Miralem Pjanić napustio je Barcelonu zbog Ronalda Koemana.

Bh. veznjak više nije mogao podnijeti torturu nizozemskog stručnjaka i odlučio se otići na posudbu u Bešiktaš.

Koeman bi međutim uskoro mogao postati bivši trener Barcelone. Gotovo je izvjesno da će dobiti otkaz, a Pjanić se itekako raduje tom danu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUC8V2BMVk4/[/instagram]

Novinar Achraf Ben Ayad jučer je nakon debakla od Benfice i poraza od 3:0 na Instagramu objavio fotografiju Koemana i napisao je:

"Hvala i zbogom".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo se itekako dopalo Pjaniću. On ima isto mišljenje kao i Ben Ayad i sigurno da Nizozemac neće ostati u dobrom sjećanju bh. fudbaleru.

Podsjetimo, Pjanić je u Barceloni odigrao 30 utakmica, a Koeman mu je uglavnom šansu davao u nebitnim utakmicama u kojima je ulazio sa klupe.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dzematlija
Koemana ne voli ni majka rodjena
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi