9

Komentari (9)

Shaba
Pjanic je majstor tu nema price, pitanje je samo kad ce se uozbiljit i pocet da igra. Zadnjih 2 godine sigurno izgleda jako ne zainteresovano kako na klupskom tako i reprezentativnom nivou. Poljuljano mu je samopoudanje i to svako vidi, prije je bio nosioc igre, sad jedva ceka da se rijesi lopte. S druge strane on nije igrac koji se oslanja na fizicku spremu, snagu i to mu je jos jedan problem jer moderan fudbal ne trpi setace. Upravo iz tog razloga moze zaboraviti na Barcu, jer tamo se gradi novi vezni red s Gavijem i Pedrijem, koji lete po terenu a majatori su, imas tu Busqetsa koji je cijeli zivot tu i kojem Xavi najvise vjeruje. Da sam na Miretovom mjestu otiso bih u Monzu. Tu ce bit prva zvijezda, gradit samopouzdanje, pa ako odigras dobru sezonu idi u neki malo bolji klub il igraj tu lagano jos par godina do kraja karijere. Bojim se da sve drugo nije realno, jer je totalno van forme, nema samopoudanja, cak donkle izgleda i nespremno, a jaki timovi to ne trpe. U svakom slucaju sretno Mire, prevazidji krizu, pomozi i sebi i repki.
Arnel925
Ako je nivo ono što smo vidjeli protiv Finske. Onda bi teško mu bilo i u švedskoj da igra za AIK.
Salgijica
Najrealnija je monza
Halland
Sampaoli je smeker i ovo je idealan klub za Miralema,,,majstor ce pokazat klasu i ove kukavice iz Barce ce da žale kakvom igraču nisu vjerovali
user1644415954
Nemože on više igrati ni za kalesiju
Paradoks
Kakav crniMarsej. Prije dva mjeseca sam mislio da je za Tuzla Cityija, ali poslije jučerašnje utakmice za njega je i naša liga previše. Rekreacija sa jaranima i to je to. Samo ne kontam gdje je nestao čovjek u ove tri sezone. Od Juventusa do rekreacije.
Gvardijan
Ako i dalje bude igrao kao jzce protiv Finske za njega nece biti mjesta niti u jednom iole ozbiljnijem klubu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.