5

Komentari (5)

Robijasi_It
Pa zasto bi igrao kad su ga prodali vec prosle godine vazda se priva da ga zele prodati.trebao je rizikovat povredu.nema Juve pojedinca da moze Pravit razliku u evropi kao nap. U italiji imaju sudije koji prave eazliku..to ne jasno kao dan.stop laznih prica o takvim klubovima
Panjevi7
Od stidljivog dječaka do mudrog diplomate,bravo gospodine Miralem Pjanić!!! Odavno je to primjetno da ti i Juventus niste kompatibilni,za tebe je Barselona,Milan,M United,gospodski klubovi!
BatonDezitijat
Najvise si ti Razocarao od kako se pocelo.pisati da bi mogao u Barselonu nije ti vise bilo.do.igre za Juventus da si bogdo otisao u Januaru !
Rajvosa2019
Pjana to diplomatski umjesto papucaru Sarriju da spomene staru onako u prolazu za kraj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.