Miralem Pjanić na odlasku: Veliko razočarenje, teško je sve ovo prihvatiti

Bh. veznjak razočaran ishodom

Miralem Pjanić na odlasku: Veliko razočarenje, teško je sve ovo prihvatiti

M. Šljivak

Miralem Pjanić odigrao je svoje posljednje minute u dresu Juventusa.

Sudbina je htjela da svoj posljednji meč za Staru damu odigra protiv Lyona, kluba u kojem je stekao ime, a na kraju je razočaran napustio teren.

Ne krije bh. veznjak da nije baš očekivao da će se sve ovako završiti.

"Veliko razočarenje za nas jer smo silno željeli proći dalje. Loše smo krenuli, ali smo ostali u igri. Na kraju je sve ovo razočaravajuće i teško je sve prihvatiti", rekao je Pjanić za Sky Sport Italia nakon meča i nastavio je:

"Klub može mnogo više, a ne samo osvajati Scdudetta. Nemam sumnje da će ovaj tim biti još jači naredne sezone, znam šta mogu".

Govorio je i o treneru Mauriziju Sarriju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Proteklih nekoliko mjeseci nisu bili onakvi kakvi smo željeli. Još ne znam zašto je to tako. Želio sam da igram više, to je sigurno. Trener je želio da igramo njegov stil igre, kojeg je igrao sa Napolijem, gdje su svi umiješani i posvećeni. Mi smo igrali drugačije i nisam jedini koji misli tako. Trebat će vremena da se sve posloži", istakao je Pjanić i dodao je za kraj:

"Nije lako pobjeđivati. Mi smo napravili da sve izgleda jednostavno u proteklim godinama. Klub mora nastaviti sa radom i pokušati napraviti što više u Evropi. Ovaj klub je pobjednički", poručio je Pjanić za kraj karijere u Juventusu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BatonDezitijat
Najvise si ti Razocarao od kako se pocelo.pisati da bi mogao u Barselonu nije ti vise bilo.do.igre za Juventus da si bogdo otisao u Januaru !
3 17
Rajvosa2019
Pjana to diplomatski umjesto papucaru Sarriju da spomene staru onako u prolazu za kraj
16 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi