Miralem Pjanić odgovorio na Barceloninu čestitku

Uskoro ide put Španije

Miralem Pjanić odgovorio na Barceloninu čestitku

E. Čaušević

Miralem Pjanić je sinoć po četvrti put u karijeri uspio s Juventusom da osvoji titulu prvaka Italije.

Pjanić je u Juventus stigao na ljeto 2016. godine iz Rome i to je bio pun pogodak za njega. Bh. veznjak je osvojii četiri Scudetta zaredom, a od naredne sezone će se u dresu Barcelone boriti za trofej prvaka Španije.

Prije nekoliko sedmica je potvrđeno da Pjanić na kraju sezone napušta Juventus i da seli u Barcelonu s kojom je dogovorio saradnju na četiri godine.

Barcelona je sinoć putem zvaničnog Twitter profila čestitala Pjaniću titulu koju je osvojio s Juventusom, te je ovim potezom oduševila fanove našeg reprezentativca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić je odlučio da odgovori, te je poručio da uskoro stiže u Barcelonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hix
Kasno je dosao u barcu, klub vec polahko tone
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi