14

Komentari (14)

m1987
Zna Miralem šta valja :D
Barca.forever
Trčite trčite, uhvatit ćete ga D:
Pajver
Zar postoji neko ko bi htjeo muralemov autogram ?
Pajver
Boss ako je latentni homoseksualizam to što bi mu rado nabio h***** u usta onda si u pravu
Pajver
BogatiDijasporac
Htjeo - htio. Debilu polupismeni :)))
BogatiDijasporac
@Boss Nema poente izmajoriziranim žoharima bilo šta pojašnjavati, jePPeš im Gospu.
huizju
Ljudi najbolje je ignorisat ovo smece @Pajver. Vjerovatno se radi o nekoj poremecenoj osobi koja je zlostavljana duzi period, te na ovaj nacin lijeci frustracije. Siguran sam da je ovo u pitanju, cak je i izostavio veliki dio osnovnog obrazovanja, sto rezulira upravo ovome - nepismeni frustrirani seljak koji ne moze da se nametne urbanoj raji pa vrijedjanjem privlaci paznju. Jadu ohani, naleti kad bude Muralem u BiH da ti da cvaju!
Pajver
huizju vaš veliki problem je što ama baš nikako ne možete podnijeti istinu i eto da nema mene mogli biste jedni drugima mjesecima tepati kako su muralem i kolac najbolji nogometaši na svijetu ali eto treneri nemaju pojma naravno imate i najbolje rukometaše košarkaše tenisere atletičare skijaše vaterpoliste itd. A što se tiče cvaje mislim da bi vam svima na ovom forumu komotno mogo davati svaki dan cvaju da sebi kupite bonova da se ne morate kačiti pi kafićima ili kod roditelja da biste nešto komentarisali na društvenim mrežama
Zgembic
Causevicu kralju :))))
user1599499530
Joj sto proleti...!!!
Prinudni
Probio zvučni zid
BogatiDijasporac
Joj Mireta, to što igraš u sredini ne znači da auto voziš na sred puta. Ima linija bolan, halo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.