21

Komentari (21)

Zmaj19
Kapak
Dize li se BiH na noge? Najvaznija stvar za drzavu i sve ljude u njoj je bas pjanketov potpis
Mele
Tesko da bi ga Jose koristio previse..Za defanzivu nije brz i snazan, sredina je bolja ili iza napadaca, Milan bi mu bolje pasao, za Inter ne znam kako bi se uklopio, ima ih puno, Juve best..Alegri ga poznaje najbolje, prednost zato.
KviskoKvesic
Kakav naslov ja mislio Hasič kreno po Pjaniča a mislim da bi imo mjesta u prvi 11
Kapak
Volio bi ti da ti Hasic krese materu
KviskoKvesic
Lako je za hasica već tebi ****l svi talibani cijelu familiju glupane neodgojeni
19211921
U Romu najbolje
Pazzo_13
Gluposti,ljudi su doveli Calhanoglua i ta pozicija je zatvorena,a Inter nema para da dovodi Pjanica da bi bio na klupi. Prodaje najbolje igrače jer nema novca
vence
Calhanoglu i Pjanke ne igraju istu poziciju.. ni blizu.. konkurencija mu je Sensi vise, ako taj i igra
Kapak
Dici ce. Zaboli me gdje igra samo nek igra, ni njega nije briga imam li ja.posao, a znam da bi volio da svi mi radimo. Serete sa naslovom, dno dna
Jadnimi
Naslov prodaje klikove, a ne kvalitet članka
emanuelmacron
Ovo su gluposti ,smisljene za nas,ada je ovako ,najbolje mu je Milan sa ibrom ,svaku utakmicu bi bio glavni poput Mesija,imali bi imi razloga upalit TV.
Eno30
Juventus ili Inter to su dvije opcije najbolje za njega i da igra ligu prvaka. Ja bi volio da ode u Inter da gledamo njega i Dzeku skupa a ima tu jos i Brozovic i Perisic
user1629277746
Bolje mu je u inter
DeteVi
Ja pomislio amidza krenuo po Pjanica
Voland
Za njega je najbolja opcija da se vrati u Juventus, jer bi se vratio u klub gdje je bio standardan i kod trenera koji ga cijeni (i želi). U koji god drugi (top) klub da ode bi došao kao teški flop Barcelone, tj kao igrač kojeg se Barca silno željela riješiti. Naravno tu ne računam Romu, gdje bi vjerovatno odmah uletio u prvi tim.
BogatiDijasporac
Jedno su zelje a drugo mogucnosti. Medjutim, Inter je pun Balkanaca :))) Mire bi tamo bio kao kod kuce. Sredina terena Perisic, Pjanic i Brozovic a u napadu Dzeko :))) Dodje nesto kao NDH u napadu, hahahaha.
Mele
Tesko da bi ga Jose koristio previse..Za defanzivu nije brz i snazan, sredina je bolja ili iza napadaca, Milan bi mu bolje pasao, za Inter ne znam kako bi se uklopio, ima ih puno, Juve best..Alegri ga poznaje najbolje, prednost zato.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.