Novo poniženje za Pjanića

Izveden na poluvremenu

Novo poniženje za Pjanića

E. Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nije se proslavio danas u meču turskog prvenstva.

Bešiktaš je gostovao kod Alanyjespor, a Pjanić je igrao od prve minute. Međutim, zajedno s Bozdoganom zamijenjen je već na poluvremenu.

U tim trenucima je Bešiktaš gubio s 1:0, na kraju je primio još jedan gol i doživio neugodan poraz te je sada tek sedmi na tabeli s 20 bodova, dok je Alanyaspor sa 24 boda na sjajnom trećem mjestu.

Pjaniću u posljednje vrijeme baš ne ide. Nedavno je suspendovan od strane selektora BiH Ivajla Peteva za meč s Ukrajinom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a u bh. javnosti je postao jedan od najvećih krivaca za slaba izdanja Zmajeva.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prvenstveno su navijači ljuti na Pjanića zbog fotografija koje su dospjele u javnost, a koje pokazuju Pjanića u opuštenim izlascima tokom važnih mečeva bh. reprezentacije.

Iako je igrač Barcelone na posudbi u Bešiktašu tvrdio da su fotografije nastale ranije, mnogi ga i dalje optužuju za loš odnos prema reprezentativnom grbu i smatraju da je premalo uradio kao jedan od lidera reprezetnacije uz Edina Džeku.

Top Komentari

DamirS
Zamrzili smo Koemana zbog Pjanića a čovjek nije ništa pogriješio što mu nije davao šansu.
44 3
bhpremijerliga123
Sljedeci klub Bosna Kalesija
28 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti