3

Komentari (3)

bk123
Htjeli mi to priznati ili ne ali Pjanić je došao do tačke kad više ne može prema gore, slijedi neminovan pad i nevjerujem da može igrati više ozbiljnu ulogu u top 8 europskih ekipa, pa kako ih god vi poredate
Dzematlija
Za Pjanketa bi to bilo odlicno. Ima i drugih igraca u timu na njegovoj poziciji, pa bi se u prvoj polovici sezone polako doveo u formu. Zamisli tandema Locatelli i Pjanke. A Remzija, Rabiot, McKennie, Bentan***** i Arthur su vec tu. Bice rasprodaja. Bar dvojica od ovih ce ici. Ja bih volio da Remsey i Bentankur napuste Juve. A mozda i Arthur ako ga mogu uvaliti nekome jer je na cijeni a nije sad neki vrh realno.
Kenotala
Nemoj Pjana bgt, tebi sad treba sezona da povratis neku formu...daj nekog mladog koji je vec u opasnom ritmu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti