6

Komentari (6)

enko
Mire ,znam da neces ovo citati ali za tvoj stil igre najbolje ti lezi engleska liga,tamo mozes biti kreativan.
samkoni
Koliko samo mržnje ovaj usrani portal ima prema Pjanicu! Garant im nije platio za članak nikad. Godinama nista lijepo nisu o njemu napisali! A i glupani koji se s njima slažu ne mogu svojim malim mozgovima skontati kakvu je karijeru taj divni momak imao i ima!
dadoodad
Mire, dobar si ti, ali prejaka je barca za tebe. Juve je extra, a ima još dobrih klubova, gdje ćeš imati veću slobodu. U barci igraš sa lancima, nema slobode, osim ako nisi messi. Fino je sve to zbog CV-ija ali ubija ti kreativnost. Jednostavno idi negdje igraj i uživaj u fudbalu još koju godinu
Darkwood
Prijatelju nije istina da je ova Barca prejaka za njega. Problem je trener ako te on ne vidi u svojoj igri možeš na glavu skakati ti kod njega nećeš igrati. Koeman ima sreću što je Barca u problemima sa kesom pa nemaju koga drugog dovesti inače bi on davno bio bivši. Šteta za pjanketa.
dadoodad
Slažem se sa tim da trener fula, da je barca u krizi i sl. Ali Pjanke nemože da utiče na odluke kumana, na trenutnu filozofiju kluba, ali može da utiče na izbor kluba ako će da igra. Kako kažu našao se na pravom mjestu u pogrešno vrijeme
dinass
Vecu glupost u zivotu nisam cuo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.