Pjanić otvorio dušu nakon Francuske: Nema predaje, borit ću se, vjerujem u sebe!

Odigrao svih 90 minuta nakon dugo vremena

Pjanić otvorio dušu nakon Francuske: Nema predaje, borit ću se, vjerujem u sebe!

S. Mlaćo
Teške dane u karijeri proživljava Miralem Pjanić. Barcelona ga nema u ozbiljnim planovima, no Mire je večeras odigrao sjajan meč za Zmajeve.

Pokazao je koliko znači kada je tu i definitivno zaslužio pohvale. Govorio je nakon meča u Francuskoj.

“Razmišljali smo da uđemo na teren i uzmemo tri boda, kao i svaku utakmicu. Kasnije se vidi da li imaš mogućnost da to uradiš. Odradili smo dobar posao, odigrali vrlo dobro taktički i imali svoje šanse. Zaslužili smo bod protiv bivšeg svjetskog prvaka i ovako treba nastaviti. Sada nas čeka Kazahstan i obavezno moramo uzeti tri boda“, kazao je Miralem Pjanić.

Nije dugo igrao 90 minuta.

“Bilo mi je drago biti tu, igrati svih 90 minuta. Znam u kakvoj sam situaciji, takva je sudbina. Uvijek sam se borio u klubovima gdje sam igrao, tako je bilo u Metzu, Lyonu, a sada je neki možda teži period. Vjerujem u svoje kvalitete i vjerujem da svugdje mogu igrati. Nema predaje, ponašam se profesionalno i za mene je sve ovo san. Sanjao sam da ovo radim u svom životu“, kazao je popularni Mire o svojoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Borbenost moramo ponoviti u Zenici.

“Trebamo ozbiljno shvatiti protivnike, a danas smo se prilagodili bivšem svjetskom prvaku. Možda smo mogli i više, ali moramo biti zadovoljni. Dolazi nam Kazahstan, mi trebamo pokazati da želimo tri boda i to raditi od prve minute“, dodao je Pjanić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baboisback
Ne daj se Pjanke majstore. Ti si nas mozak ekipe. Majstor si bio i ostao.
14 0
zgembo.popuslic
Pricajte sta hocete al on je jedini nas igrac koji zna stati na loptu na sredini terena i dati tacan pas a da nije nekog ukopo. Svi ostali izgledaju panicno i gledaju kako sto prije da je se rijese da ne bi slucajno pogrijesili
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi