Miralem Pjanić spreman za duel sa Sassuolom!

Dobre vijesti iz Italije

Miralem Pjanić spreman za duel sa Sassuolom!

Dobre vijesti stižu iz Italije. Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić uspješno se oporavio od povrede i bit će u konkurenciji za meč 4. kola Serie A protiv Sassuola. 

Pjanić je prethodno povredu zadobio na kvalifikacijskoj utakmici sa Andorom i njegov povratak se očekivao za početak narednog mjeseca. Ipak, on se ove sedmice vratio treninzima i Rudi Garcia će danas moći računati na njegove usluge. 

Italijanski mediji pišu da će Wojciech Szczęsny biti spreman tek za šest sedmica, a za to vrijeme na golu Rome će stajati Morgan De Sanctis.

Garcia će se Sassuolu suprostaviti sa sljedećim igračima:  Lobont, Rudiger, Digne, Nainggolan, Castan, Iturbe, Dzeko, Totti, Salah, Maicon, Falque, Pjanic, De Rossi, Ponce, Keita, Vainqueur, Gyomber, Florenzi, De Sanctis, Gervinho, Torosidis, Manolas, Ucan

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije