Zukanović u konkurenciji za meč sa Torinom

Bh. reprezentativac se oporavio

Zukanović u konkurenciji za meč sa Torinom

Ervin Zukanović, defanzivac bh. reprezentacije i član Sampdorije, uspješno se oporavio od operacije i potom stavio na raspolaganje treneru Walteru Zengi.

Italijanski mediji su danas objavili informaciju da se pouzdani Zukanović u potpunosti oporavio i prema svemu sudeći će već u subotu naći mjesto u startnoj postavi protiv Torina. 

Ohrabrenje pred kvalifikacijske utakmice sa Velsom i Kiprom svakako donosi i zdravstveno stranje Miralema Pjanića. Vezni igrač Rome je jutros trenirao sa saigračima koji nisu nastupili protiv Barcelone i na teren će se vratiti do kraja mjeseca. 

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.