4

Komentari (4)

Malmi_Suomi
Miraleme ne odriči se NAMJERNO tih " ako je istina , ne znam" 8.4 miliona Eura. Po cijenu karijere ja se NAMJERNO ne bih odrekao " važećeg ugovora " jer su te kataklinci kupili. Treniraj i uživaj u životu Barcelone. Nisam materijalista pa zato pišem ovako , samo zbog " nafuranih bezobraznih " klošara iz Barcelone . Zašto su te kupili i dali ti toliku platu?????? E ne daj marke eura i sjedi na klupi i uzimaj pare od svog reguralnog UGOVORA.
gallardo.la
Bas tako, ne dozvoliti da ga kvazi strucnjak ponizi i otjera.
Malmi_Suomi
@mostar2019 pa pogledaj moju historiju pisanja, gdje sam još pojasnio svoj gore napisani komentar ali nije prošao ovdje.
Lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.