Pjanić večeras u startnoj postavi Barcelone
Foto - Instagram

Španci tvrde

Pjanić večeras u startnoj postavi Barcelone

M. Šljivak

Miralem Pjanić vjerovatno će se naći u startnoj postavi Barcelone koja večeras igra prijateljski meč sa ekipom Nastica.

Trener katalonskog tima Ronald Koeman još uvijek nema na raspolaganju kompletan tim na pripremama i zvijezde su još uvijek na odmoru nakon završetka naporne sezone.

Tek nekoliko prvotimaca trenira od prvog dana priprema, a tu je i bh. veznjak Miralem Pjanić, kojeg se klub silno želi riješiti u ljetnom prelaznom roku.

Ipak, dok ne napusti klub, Pjanić će redovno trenirati, a kako navodi Mundo Deportivo večeras će se protiv Nastica vjerovatno naći u prvoj postavi.

Koeman će u prvom pripremnom meču na teren vjerovatno poslati ove fudbalere:

Oglasi

Neto, Sergino Dest, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Alejandro Balde, Miralem Pjanić, Sergi Roberto, Nico González, Riqui Puig, Alex Collado, Yusuf Demir.

Susret Barcelone i Nastica igra se večeras od 19 sati.

Jose Mourinho rekao 'NE' Miralemu Pjaniću

Miralem Pjanić nije u planovima Ronalda Koemana za novu sezonu i izvjesno je da će reprezentativac Bosne i Hercegovine napustiti Barcelonu.

Katalonski list Sport objavio je nedavno kako su ponude za posudbu na adresu Barce poslali Roma, Juventus i Inter, ali da su svi imali zahtjev da Pjanić smanji platu od 8.4 miliona eura.

Pjanić međutim nema namjeru da se odrekne velike plate koju ima u redovima katalonskog kluba, a klub mu je zbog toga najavio određene sankcije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U međuvremenu jedan od klubova koji je želio bh. veznjaka je odustao od njegovog angažmana. Trener Rome Jose Mourinho je, tvrdi Marca, saopštio kako mu Pjanić nije potreban i izvjesno je da se iskusni fudbaler neće vratiti u svoj nekadašnji klub.

Sa druge strane Juventus i Inter još uvijek su spremni da ga angažuju. Ipak, ako želi da se vrati u Italiju 31-godišnji fudbaler morat će da se odrekne ogromne plate i vidjet ćemo hoće li to učiniti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Miraleme ne odriči se NAMJERNO tih " ako je istina , ne znam" 8.4 miliona Eura. Po cijenu karijere ja se NAMJERNO ne bih odrekao " važećeg ugovora " jer su te kataklinci kupili. Treniraj i uživaj u životu Barcelone. Nisam materijalista pa zato pišem ovako , samo zbog " nafuranih bezobraznih " klošara iz Barcelone . Zašto su te kupili i dali ti toliku platu?????? E ne daj marke eura i sjedi na klupi i uzimaj pare od svog reguralnog UGOVORA.
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi