Miralem Pjanić stigao na ljekarske preglede

Transfer sve bliže realizaciji

Miralem Pjanić stigao na ljekarske preglede

E. Škorić

Nakon Arthura u medicinski centar u Torinu stigao je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Itaijanski novinar Romeo Agresti, koji uglavnom u stopu prati Juventus, objavio je kako je Pjanić stigao na ljekarske preglede u medicinski centar u kojem će po istom protokolu preglede obaviti i Arthur, koji je sinoć kasno doputovao iz Barcelone.

Arthur i Pjanić će zamijeniti uloge nakon što obave preglede, pa ih samo formalnosti dijele od najuzbudljivije transfer priče ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 'trejd' donijet će Barci i 10 miliona eura koje uz Pjanića Juventus mora da doplati za usluge 23-godišnjeg Brazilca.

Očekuje se da će najkasnije sutra ili već danas klubovi potvrditi transfere dvojice veznjaka, a da će se naknadno ustanoviti da li će do kraja sezone i jedan i drugi ostati u svojim klubovima, što bi značilo da će Pjanić u Kataloniju otići krajem osmog mjeseca, baš kao i Arthur u Torino.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Bravo za Pjanića, taman da zaigra za Barcu kao kruna karijere, sretno.
22 1
Bhf111
Naci ce se opet neko nas ko ce reci da je to nikakav igrac. U svojoj karijeri igrati i sa Ronaldom i sa Messijem. Ne moze to svatko. Sretno ti legendo pokazi im da bez bosanca nema nista.
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi