3

Komentari (3)

Dzematlija
Da je malo ranije pristao na smanjenje, igrao bi sad za Juve. Ali nije mogao znati da Juve nece uciniti vise da ga dovede. Ali u Besiktasu ce se na laksi nacin vratiti u staru formu. Samo da ne zavrsi ko Ribery sa Fiorentinom pa sad Salernitanom ili Miske kad je otisao u Galatu i fakticki zavrsio karijeru. Volim Pjanketa pravo. Nadam se da ce izvuci karijeru ovim potezom.
JuventinoBK
To da je mogo preci u juve je teska laz! Pnog trenutka kad je potpiso lokateli, s panjicem je zavrseno!!! Imamo sad cak 5 fudbalera za te dvije pozicije
Dzematlija
Guzva u sredini jeste, ali je Remzija trebao preci u Englesku, pa nije. Doduse, ne bi se ni meni islo da primam 13 miliona platu ni za sta. Pa je bilo price da ce McKennie preci da napravi mjesta, ali je i to propalo. Kasno su poceli raditi na tome. Pisalo se i na transfermarktu i drugim ozbiljnijim portalima, nisu nasi izmislili, samo su napuhali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.