Miralem Pjanić već prvi dan Barceloni pokazao tehniku kojom raspolaže

Novi dirigent Barcelonine sredine terena

Miralem Pjanić već prvi dan Barceloni pokazao tehniku kojom raspolaže

S. Grebović

Miralem Pjanić danas je zvanično stavio svoj potpis koji će ga sa Barcelonom vezati u naredne četiri godine.

Barcelona i Juventus ovog su ljeta dogovorili razmjenu igrača. Put Torina je otišao Arthur, a na Camp Nou je stigao naš Miralem Pjanić gdje će igrati naredne četiri godine.

Reprezentativac naše zemlje je danas zvanično predstavljen u prostorijama katalonskog giganta, gdje je zadužio dres sa brojem 8, nakon čega je uslijedilo i predstavljanje na travnjaku legendarnog stadiona.

Tamo je Pjanić ispred fotoreportera demonstrirao svoje umijeće sa loptom koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sasvim sigurno da bi novog dirigenta Barcine igre došao da pozdravi veliki broj navijača Blaugrane, ali zbog dobro poznatih problema sa pandemijom to jednostavno nije bilo moguće.

Uskoro se očekjuje i Pjanićevo obraćanje medijima.

Top Komentari

luks-02
Sve je ok,samo ugovor na četiri godine je previše sasvim dovoljno bi bilo na 2 godine,ako če bit dobar se produžuje za jednu godinu.
0 7
Pa nece zonglirati s loptom vec igrati fudbal na terenu, poznavao sam dobre zonglere ali na terenu su nikakvi, doduse Pjanic je tuto kompleto igrac na terenu i sa zongliranjem lopte sve sto treba sa loptom. Zelim puno uspjeha pjanicu u novoj sredini.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi