Iz Barcelone objasnili zbog čega se Pjanić još uvijek nije priključio ostatku ekipe

Danas zvanično predstavljanje

Iz Barcelone objasnili zbog čega se Pjanić još uvijek nije priključio ostatku ekipe

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić danas će zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje Barcelone.

Katalonski klub danas je zakazao predstavljanje bh. veznjaka koji će potpisati ugovor na četiri godine. Nakon toga Pjanić će pozirati u dresu Barcelone na Camp Nouu, a potom će se obratiti novinarima.

Bh. reprezentativac se u subotu priključio treninzima svog novog tima, ali je trenirao individualno. Poznato je da se Pjanić nedavno oporavio od koronavirusa, te zbog toga je propustio početak priprema.

Očekivalo se jučer da se priključi ostatku ekipe, ali se to nije desilo. No, iz Barcelone su objasnili da će se Pjanić ekipi pridružiti veoma brzo, te da je sve to po protokolu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, on je bio negativan na koronavirus kada se testirao u petak, te je dobio dozvolu da samostalno trenira. Međutim, prije nego što se priključi ostatku tima morat će se još jednom testirati, a to će se desiti vjerovatno već danas.

U istoj situaciji je i Jean-Clair Todibo koji se također nedavno oporavio od koroanvirusa, te već nekoliko dana trenira individualno.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi