Miralem Pjanić vjeruje u pobjedu Juventusa, a vi?
Juventus je već u osmini finala dobio izuzetno tešku prepreku, ali Stara dama je prethodnih godina pokazala da i sa lošijim timom može daleko (Foto: EPA)

Juventus gostuje u Madridu

Miralem Pjanić vjeruje u pobjedu Juventusa, a vi?

M. Šljivak

Vezni igrač Juventusa i reprezentacije BiH Miralem Pjanić tvrdi da je torinski tim posve spreman za večerašnji meč protiv Atletico Madrida.

Pjanić je pohvalio Jorgandžije, ali tvrdi da za Juventus sutra počinje veoma bitan period.

"Atletico ima sjajne idividualce koji već godinama prave razliku. Mi smo spremni. Znamo da je finale ovdje, želimo biti tamo i ovo je za nas veoma bitan ciklus", rekao je Pjanić, te je dodao:

"Jesmo li favoriti? Osjećamo se jako, ali postoji još dosta velikih timova. Cristiano želi posebno da dobije ovu utakmicu, ali i svi mi. Nadamo se da ćemo uspjeti zabiti gol", rekao je Pjanić pred gostovanje Atleticu u Madridu, ali je dodao bitnu stvar:

"Bićemo veoma strpljivi. Znamo da su tim koji se zna dobro braniti", istakao je bh. reprezentativac.

Kladionice ovaj meč vide sa veoma interesantnim kvotama i jasno je da Juventus neće imati nimalo lagan posao kod ekipe Diega Simeonea.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mozzart tako blagu prednost u prvom meču daje timu iz Torina. Mnogi ne očekuju previše golova, ali sigurno da uvijek možete naći nešto što biste odabrali za ovaj meč.

Mozzart vam nudi zaista širok izbor ponude za meč Atletico - Juventus, a kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte ovdje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
0-0
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi