12

Komentari (12)

prvenac
Po ovoj statistici Pjanić, koji je u autu, bolji je od Modrića. Ne umanjujem vrijednost Modrića ali lik igra u Realu, dok se Mire preračunao kad se želio popeti stepenicu više iznad Juvea. To je loša karma.
prvenac
Po ovoj statistici Pjanić, koji je u autu, bolji je od Modrića. Ne umanjujem vrijednost Modrića ali lik igra u Realu, dok se Mire preračunao kad se želio popeti stepenicu više iznad Juvea. To je loša karma.
maco12
Di je taj Pogba ako znaš a di je Modrić nemaš ti pojma o nogometu .Modrić je doktor a ti ga nemoraš volit ali to nemjenja činjenicu da je najbolji veznjak u zadnjih desetak godina.Nekad su ovdje pisali da je i Pjanić bolji pa evo vidimo di je ko danas.Osobne frustracije nemožeš izliječiti ako negiraš istinu.Žao mi je što ti Modrić tako smeta ali još koju godinu ćeš morat se strpit.
MaDaj
“Davno bilo sad se spominjalo kao dobar danak u godini “
burazengija
Opet mi i nase bili smo mogli smo,sad ce aBd na godinu famozne kalkulacije iz godine u godinu kvalitet lige se ne pomjera s mjesta infrastruktura haos... Bit ce bolje..
Milfhunter
Dovoljno o ovom spisku govori da je Pogba broj 1
Alenizmostara
Naglasak na "BIO".
87618
Hahahaha...Eto Pjanic izgleda bolji od Luke Modrica,a Luka sa 37g. glavna violina u Realu a ovaj igra negdje , nezna ni on gdje???
FahroKonjHodzic
pjanic nemere igrat ni u cremenoseu vise frajer propo ko zeton
DOKTOR_GAZ_
Biti igrac utakmice nije mjerilo..poređenja radk, u ISTOM TOM PERIODU, Luka Modric je osvojio 5 TROFEJA LIGE SAPIONA, ucinivsi Cristiana Ronalda i Benzemu NAJBOLJIM IGRACIMA..Dakle, LUKA MODRIC, pa ostala BURANIJA u vidu Pogbi, Vidala, Pareja, Pjanica, koji su gledali na TV-u kako LUKA IGRA I OSVAJA LIGU PRVAKA BEZBROJ PUTA..nisam fan Reala, ali volim ISTINU..Doviđenja i PRIJATNO..
Amcho1
Pogba je za Luku doktor nauka fudbala. Cuj Luka ucinio Ronalda i Benzemu najboljim igračima hahah, ti si popio, Luka ovoj dvojici ne može ni kopačke vezati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.