Zagonetna objava Miralema Pjanića na Instagramu pokrenula lavinu špekulacija

Gdje putuje?

Zagonetna objava Miralema Pjanića na Instagramu pokrenula lavinu špekulacija

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ovog ljeta će prema svemu sudeći napustiti Barcelonu.

Pjanić je prije godinu dana stigao kao veliko pojačanje iz Juventusa, ali je imao sezonu za zaborav.

Koeman je u startu otpisao bh. reprezentativca i tvrdio je da se on jednostavno ne uklapa u njegove planove. Pjanić se nije naigrao prošle sezone i zbog toga je bilo jasno da će napustiti klub.

U katalonskom klubu žele što prije da prodaju nekoliko fudbalera kako bi riješili finansijske probleme, a na listi "otpisanih" nalazi se i Pjanić.

Barcelona je nedavno čak ponudila bh. reprezentativcu sporazumni raskid saradnje i mogućnost da bez obeštećenja pronađe novi klub, ali je Pjanić odlučio da odbije tu ponudu.

Bh. veznjak je razočaran kako se klub odnosi prema njemu i zbog toga nije htio pristati na ovaj prijedlog. No, jasno je da će Pjanić najvjerovatnije napustiti Barcu, te se povezuje s nekoliko klubova.

Prethodnih dana Pjanića najviše povezuju s povratkom u Juventus, ali sada se u priču uključio i Inter, te je prema pisanju Calciomercata njegov agent Fadil Ramadani već u pregovorima s klubom sa Meazze.

Špekulacije je dodatno "podgrijao" i Pjanić večerašnjom objavom na Instagramu. On je objavio fotografiju aviona i najavio da ide na put, a mnogi vjeruju da to ima veze s njegovim transferom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Opis nije dostupan.

Međutim, konkretnih informacija oko toga gdje Pjanić putuje još uvijek nema, a ukoliko je u pitanju zaista neki transfer to će se sigurno jako brzo saznati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fele
Ode svojima na Bajram
10 0
Taceoni
Vrbanjuša
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi