Mirko Marić potpisao za zagrebački Dinamo

Odlučio se za reprezentaciju Hrvatske

Mirko Marić potpisao za zagrebački Dinamo

Jedan od najboljih igrača Širokog Brijega ove sezone Mirko Marić od narednog ljeta igrat će za zagrebački Dinamo! 

Marić je potpisao je ugovor sa višestrukim prvakom Hrvatske na sedam godina, a do kraja ove sezone nastupat će za Široki Brijeg. Novost kada je Marić u pitanju je i da se odlučio u budućnosti nastupati za reprezentaciju Hrvatske, iako je u prošlosti nastupao za Bosnu i Hercegovinu.

„U razgovoru sa članovima porodice odlučio sam da promijenim sportsko državljanstvo i igram za Hrvatsku. Potpis ugovora sa Dinamom velika je stvar. Motivisan sam i nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi koji su me angažovali,“ kazao je Marić za naš portal.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.