5

Komentari (5)

2323
Pa zato sto kod nas neznalice vide klubove...mogu samo tatini ainovi prici prvom timu..eto mladi Sucic ode u Dinamo za lijepe pare a strucnjaci u klubu ne vide ..imaju mladog Prskala extra klinca a ne daju mu koji minut u prvom timu..Zato nije nikakvo cudo sto mladi odlaze tj.bjeze odavde i ove kikiriki PL..
lalinjo
Biti će to sve dobro,samo hrabro,i ako mi je jako čudno da nije imao bar par utakmica u ovo dijelu sezone u Želji,u svakom slučaju sretno.
19211921
Sretno! Ali kakva steta da u istanbulu vide da mali moze a da u zelji nije odigrao nista u seniorskom fudbalu. Da bi razvijali mlade za vece domete moramo ih bacati u vatru vec sa 16/17 u ovoj nasoj kukuruz ligi, a ne da se jos najbolji treneri u drzavi zale na u 21 pravilo jer eto bitan je kao kvalitet u ovim nasim uslovima
E.Car
Samo hrabro momcino!!!!
user1582456981
Sretnooo momce..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.