5

Komentari (5)

Adrian
Šteta što je u baražu došla najteža reprezentacija.
VenamaHrabrih
Ova izjava protiv Estonije je reciklirana njegova izjava kada je Hrvatska dobila nekog 6:0, ili 6:1, ne sjećam se. Potpuno isto je izjavio samo su u pitanju boli hrvatski igrači. Također je izjavio da voli Tuđmana više nego mater i oca i da bi se zbog njega bacio sa katedrale. Njegova izjava je da voli Nijemce pogotovo u "štukama" kad bombarduju gradove. Naravno, ima toga još. Onaj kome je teško ili žao što je umro Ćiro Blažević u 88 godini, neka dadne osmrtnicu u novine.
zilan66
El_Pibe_De_Oro
Kakva gromada od covjeka, trenerski romantik ! Persona koju ne mozes, jednostavno ne smijes da ne voliš...Podario mi je toliko srece kao tinejdzeru, kada mi je fudbal bio nesto najvaznije. HVALA TI NA SVEMU ĆIRO ?️‍? NAŠ, ZAUVIJEK SI U SRCIMA BOSANACA.
VenamaHrabrih
Hvala na čemu? Radio je posao za koji je bio plaćen, a bio je "simpatičan" jer je bio cirkusant. Niko ne pominje njegovo ugrađivanje u menadžerske ugovore. Razumijem ja euforiju zbog Ćirinih motivacija, ali malo realnosti ne bi bilo na odmet.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.