Mirza Halvadžić je novo pojačanje Slobode

Stigao ofanzivac

Mirza Halvadžić je novo pojačanje Slobode

E. Škorić

Nakon serije dobrih rezultata, FK Sloboda obradovao je navijače i sa novim pojačanjima.

Prvo je predstavljen 24-godišnji golman Luka Kukić, koji dolazi kao slobodan igrač, a prethodno je nastupao za Koronu Kielce, Osijek, Split, Imotski i Posušje, a zatim i Mirza Halvadžić.

On je ljubiteljima bh. nogometa poznat po svojoj avanturi u FK Željezničar prije nekoliko godina, a proljteos je postao član švedskog niželigaša Lunds BK. Sada je dogovorio dvogodišnju saradnju s Tuzlacima.

Halvadžić je napadač, može da igra i na obje strane i u sredini i stoga bi mogao biti izuzetno važan u timu Gradimira Crnogorca u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je trenutno šesta sa 10 bodova i sa dvije uzastopne pobjede u kojima je dala po tri gola - prvo Širokom (3:0), a zatim i Krupi u gostima (3:2). Slijedi duel sa Sarajevom za četiri dana.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Mogu 5 timova sastavit za djabe samo neka nastave dovodit igrace iz Svedski nizeligasa.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi