30

Komentari (30)

Pasha79
Ovaj kreten je garant nije uzeo terapiju ili mu je diler podvalio lošu robu !
Ronald4
Ja ne znam sta hoce pitari, cijeli tim je gotovo novi ne moze odmah sve mora se posloziti sve, malo su nerealni sto peru Mirzu. Smatram da je za nase uslove dobar trener. Njima nije ni Musemić valjao, a jedan je od najboljih trenera u PL BiH.
user1659354598
Samarajih ih Mirza stoka su oni jos kad im Ajla zaprijeti ne smiju pisnuti vec samo po portalima mangupi
Ti si jedna kujica koja laje iz svoje kućice, a ako misliš da si mangup kaži gdje i kad, da te ugasim za sva vremena. A ostalo već znaš, majku vlašku cetnicku, sestru, mrtve itd.
grom
Sta god da je bilo prije 10 g ,da je izjavio pola ovih sto mu psuju rada su imali 7-10 godina tako da Mirza piški po sirotinji
Bulle
Kako je moguće da su osigurali Evropu?? 2 boda razlike između njih i Želje??
user1684708532
Zrinjski osvojio kup ali oni su vec u zoni za europu tako da se dodaje jos jedno mjesto
user1684708532
Zrinjski osvojio kup ali oni su vec u zoni za europu tako da se dodaje jos jedno mjesto
Bulle
Tačno, zaboravio sam za Kup..Hvala...
user1681749718
Podrška za Varešanovica ja ne znam sta hoce ove njanje sa lavora sto bi reko dževad džedaj koji vam je?
Skender
Cestitke Mirzi i igracima na velikom uspjehu. A oni idioti sto pale baklje i nanose finnansijsu stetu klubu i ne trebaju doci na Kosevo. Niko od iskrenih navijaca ih nije zeljan, samo stete klubu. Oni su davali podrsku svim trenerima koji su prosli kroz klub pa cak i onima s katastrofalnim rezultatima. Samo nam jos treba iskusan golman i jos poneko u odbrani (odbrana puno prima golova).
Visokodemon
Nema vecih selhaka
bazaorao
Šta te briga Mirza. Samo ti svoj poso, a ovi sa tribina nek laju. Oni nisu bitni kako rekoste.
nakopitam
OPET CE IH TUCI!!!
Drakula
Tvoju majku jedino
kurcina2
Na rodjene ,sreca necemo ih gledat
user1678285104
Hvala treneru za evropu hvala igracima na trudu i zalaganju, volim te Sarajevo puna podrska za trenera
bazaorao
Hvala i sudijama to si zaboravio. Svaka čast Ajli i Varešanoviću bez kojih pitari ne bi vidjeli Evrope. Ustvari neće je vidjeti ni ovako jer oni bojkotuju, al vidjet će Ajla i Varešanović, što je bitno.
@bazaorao opet ti papane na temama o FK Sarajevo? Otpepaj seljucane rumeni i prati onog svog papka iz Glogove.
Drakula
Pusti ga BH Dragon to sto njegovom klubu pomazu to ne znaci da i Sarajevu. Bilo je i sarajevu situacija koje sudija nije svirao ali skretnicar je prekuco ovu sezonu sa time. Oni nemaju 4 kvalitetna igraca ako budu igrali evropu borac i zeljo ispadaju odma
bazaorao
@BHDragon komentari govore i o tebi i o meni. Pobijedili ste nas sa sudijama a ovdje držite neka predavanja o poštenju. Al ima ona izreka ko ***** o poštenju.
@bazaorao baš si se dobro opisao i zašto onda pričaš o poštenju? Da imaš obraza i poštenja, kao što nemaš, ne bi slova napisao ni prokomentarisao. Da je pravde, kao što nije, ti i tebi slični bi davno u prdekani bili, pokrali ste sve što se moglo pokrasti, donacije, održiv povratak, a puškom vas se ne može istjerati iz čaršije. Prema tome, ne kenjaj i nemoj mi ti papane iz Glogove pričati o poštenju.
user1628659805
Kakav si ti glupan
user1628659805
Bazaorao...konjina
bazaorao
Takvi ko ti se više ni za šta ne pitaju, pačak ni u klubu za kojeg navijaju. Nebitni ste u svakom segmentu života. Ostalo vam je samo da psujete i vrijeđeta, dok mi odrađujemo bitne stvari.
Pitamo se i te kako papane i vratit ćeš se ti u opanke u kojima si sišao u grad i istim putem nazad u vuko****nu iz koje si sišao, ali ideš u jednom pravcu. I kad odradiš te bitne stvari, dođi da odradiš još jednu vrlo bitnu stvar, da mi ližeš liniju suneta.
user1659354598
A majku ti **** dosadnu ko tebe sta pita,dosadan si ,ti bi ovo ,ti bi ono pa naoisi ime i prezime pa onda prijeti a ne da se krijes iza foruma i pises ko mis,pa to moze da radi i najveci debil a to si ti koji zivota nemas ,forum ti je zivot,vjerovatno imas 30 plus godina i jos drkas i guze ti svi i mamu i sestru dok ti pljujes ljude po forumu,zivi zivot majmune **** te forum
@user1659354598 majku ti yebem četaljsku, pa zar vas nije Caco sve pobacao u Kazane. Pa majku ti yebem, reci gdje ćeš da dođem, pošto samo laješ keru četnički. Yebem ti sve žensko što imaš u familiji, yebem ti svaku kost svakog mrtvog kojeg imaš. Samo reci gdje da dođem
kurcina2
Magarci nema europe hahahhahahahahha
Haris19461987
Na koga mislis
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.