Mirza Varešanović: Pokušat ćemo iskoristiti umor domaćina
Novi trener Tuzla Cityja želi nastaviti pozitivan niz rezultata i na teškom gostovanju kod Širokog Brijega

Trener Tuzla Cityja pred gostovanje kod ekipe Širokog Brijega

Mirza Varešanović: Pokušat ćemo iskoristiti umor domaćina

E. Dindić

Fudbaleri Tuzla Cityja nakon gostovanja u Krupi, odlaze na još jedno teško gostovanje, ovaj put u Hercegovinu na megdan ekipi Širokog Brijega.

Sigurno je da će tim Mirze Varešanovića imati težak zadatak u nedelju.

"Imamo velikih problema sa povredama, Ajdin Nukić je već duže vrijeme povrijeđen, Ivan Kostić po svemu sudeći završio je sezonu, jer će morati na operaciju kičme. Protiv Širokog Brijega neću moći računati na Edina Murgu i Samira Efendića.", rekao je Varešanović te dodao:

"Domaćin je kvalitetniji tim, ali i njih polako stiže umor. Pokušat ćemo jednom disciplinovanom igrom da ostvarimo pozitivan rezultat,  dakle sve osim poraza za nas će biti uspjeh", završio je Varešanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Širokog Brijega i Tuzla Cityja na rasporedu je u nedjelju sa početkom u 15:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi