6

Komentari (6)

Skender
Sarajevo ima trenera za duge staze. Bisu mi jasni oni idioti koji od samog pocetka napadaju nekog trenera ne gledajuci njegove rezultate koje postize. Kome su ti pametnjakovici sve u pocetku davali pomoc (od trenera)???
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pa i ne trebas se opterecivati kad je starletan Mirvic sve zavrsio.TZ ponisten cist pogodak za 1:1 a Gigovic ce povalit Širokog.
AmerK
pjanke.sa
Jao koliko ih boli ne znaju vise sta da izmisle. Brzo su zaboravili Amawowe titule koje i danas otplacuju.
zgembo.popuslic
Ne sekirajte se braco sa suprotne tribine :) idete u evropu. Poklopilo vam se ove polusezone, losi konkurenti i povoljan raspored, isli ste Zrinjskom kad im ne treba a i dolazi vam Borac koji ce isto do tad osigurati evropu pa mu sudije nece toliko pomagat. Ruku na srce imate i bolji kvalitet igraca za razliku od ostalih konkurenata
nakopitam
Sarajevu treba pravi strucnjak na klupi i da otjeraju ove takozvane HZ. To bi ih uzdiglo iznad ove lige.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.