Mehanović junak Tuzlaka: Čestitam cijeloj ekipi, znamo šta nas očekuje do kraja sezone

Ističe da u Gabeli žele ostati neporaženi

Mehanović junak Tuzlaka: Čestitam cijeloj ekipi, znamo šta nas očekuje do kraja sezone

Samir Mlaćo

Slavljenici su u 26. kolu Wwin lige nogometaši Tuzle City.

Tuzlaci su danas na Tušnju pred skoro praznim tribinama savladali Široki Brijeg 3:1 i upisali tri vrijedna boda u borbi za opstanak.

Jedan od junaka bio je sjajni Mirzad Mehanović koji je sa 45 metara pogodio mrežu rivala.

Nakon meča Mehanović je stao pred kamere SportSport.

"Čestitam cijeloj ekipi, jako bitna pobjeda. Znamo šta nas čeka u nastavku, pa smo malo rasterećni pred Gabelu i žečimo se vratiti neporaženi.

Svi smo danas odigrali dobru utakmicu, 15-tak minuta je Široki imao par šuteva, primili smo gol pred pauzu, pa se uvukla nervoza. Dobro smo reagovali, penal, pa novi pogodak".

Oglasi

Prokomentarisao je i sam pogodak. Bio je veoma lukav i kaznio je goste na bolan način.

"Nedavno je mladi igrač Borca postigao još bolji pogodak, sa još veće udaljenosti. Pokušavam to i na treninzima, vidio sam golmana i hvala Bogu pogodio", dodao je Mehanović kojem je ovo bio sedmi pogodak u sezoni.

Dodao je i devet asistencija te potvrdio da sigurno može nastupati za klubove iz samog vrha Wwin lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Tuzla City gostuje kod GOŠK-a, dok Široki Brijeg dočekuje Igman u Čitluku.

U drugom meču današnjeg programa Wwin lige večeras u Banjoj Luci igraju Borca i Sloga Doboj. Ostali mečevi ovog kola na programu su za vikend.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Beledija
Dobar je Migi
0 0
Muho
Momci sa 6. bodova iz naredne dvije utakmice obezbjeđujete opstanak ! Gledajte pa ih uzmite po svaku cijenu ! Maksimalnim zalaganjem i dobrom igrom Vi to možete napraviti !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi