Mirzi Kazlagiću pripao derbi Bratstva i Veleža

Poznata službena lica trećeg kola

Mirzi Kazlagiću pripao derbi Bratstva i Veleža

Samir Mlaćo

U subotu i nedjelju igraju se susreti trećeg kola Prve lige Federacije, a jedan od derbija igra se u Gračanici gdje će Bratstvo dočekati mostarskog Veleža.

Bratstvo nakon dva kola ima jednu pobjedu i utakmicu manje, dok je Velež tek 11. sa dva osvojena boda. Ovaj derbi koji se sigurno privući nešto veću pažnju gledalaca pripao je jednom od najboljih sudija Prve lige Federacije Mirzi Kazlagiću iz Cazina.

Njegovi pomoćnici u ovom duelu koji se igra u subotu sa početkom u 17 sati su Edis Šesto i Sanel Herceglija, oba iz Sarajeva, dok je četvrti sudija Adnan Kasupović iz Bihaća. Delegat susreta je Mato Itrić (Brčko), a posmatrač suđenja Sead Muratović (Goražde).

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sedam susreta trećeg kola Prve lige Federacije igra se u subotu, dok je jedan planiran za nedjelju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi