Miše: Rezultat je nerealan, bolja smo ekipa

Trener Plemića

Miše: Rezultat je nerealan, bolja smo ekipa

Midhat Šljivak

Zrinjski večeras u Mostaru nije uspio da savlada maltešku Vallettu.

Šampion BiH je bez pobjede ostao u 90. minute nakon što je kontra gostiju okončana golom. 

Trener Zrinjskog Ante Miše nije zadovoljan rezultatom. Tvrdi da je njegov tim mnogo bolji.

"Ne mogu biti zadovoljan rezultatom. Imali smo dosta situacija za postići pogodak, imali smo zicere i rezultat je nerealan. Pokazali smo da smo bolja ekipa od Vallette, spremićemo se za četvrtak i pokušaćemo proći", rekao je Miše.

Protiv GOŠK-a u prvenstvu će odmoriti pojedine fudbalere.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Moraću odmoriti neke igrače. Daću priliku drugim koji naporno treniraju i očekujem da u nedjelju realizacija bude puno bolja. Mi jesmo favoriti, ali to moramo pokazati na terenu. Nismo Barcelona da možemo stvoriti 20 šansi. Odmoriću neke igrače sigurno, a sastav će biti poznat na dan utakmice", istakao je Miše, te je dodao:

"Pričao sam vam o ovom Fontanellu. To je igrač koji zabija 50 golova i igrač kakav nama treba. Nije se vidio cijelu utakmicu, ali je zabio gol. Realizacija nam je jedini problem. Sami smo krivi, imamo prostora za napredak. Nećemo ići na izlet na Maltu", poručio je trener Plemića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rimke
ovaj svaku pusi i uvijek nerealan rezultat hahha
5 1
Novak Profilćić
nosi čaćićeve priče, trebao si od dalića učiti. bježi kući nesrećo od čovjeka.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi