Miše: Tipujem na naš prolaz
Foto: HŠK Zrinjski

Trener Zrinjskog optimističan

Miše: Tipujem na naš prolaz

Nogometaši Zrinjskog nakon dva tjedna opet treniraju na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Jedanaest dana priprema u Moravskim Toplicama, te dva slobodna koje su dobili po povratku u Mostar ostavili su, kako kaže za SportSport.ba trener Plemića Ante Miše, sjajan utisak na njegovu momčad čijom je formom osam dana pred utakmicu sa Spartakom zadovoljan.

"Prezadovoljan sam boravkom i pripremama u Moravskim Toplicama, bilo je uistinu sve idealno, od vremena koje nas je poslužilo, do utakmica i do treninga te do činjenice da se nitko nije ozlijedio. Meni osobno je ovo poslužilo da se upoznam s ekipom, maltene nepromijenjenom u odnosu na prošlu sezonu i zaista sam zadovoljan onim što sam vidio", kazao je Miše, pa nastavio:

"Što se Spartaka tiče, jeste da je najteži mogući suparnik, ali sve ono što sam vidio protiv Yenisseja, te Mattersburga uvjerava me da su izgledi 50:50 za prolaz. Možemo im parirati jer ako smo to uspjeli s ove dvije ekipe, možemo i sa Spartakom, pa vjerujem čak i dobiti ove utakmice protiv njih. "

Sa kvalitetama Spartaka je dobro upoznat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Skautirali smo Spartak, odličan tim, posebno opasni u prekidima, a s druge strane posebno loši u branjenju istih što je pomalo čudno. Strašno su brzi, posebno njihovo desno krilo. Napadač Ego pravi strašan pritisak na zadnju liniju, nadavao se u prošloj sezoni golova na oduzete lopte, tu ćemo morati biti strašno oprezni", govori Miše i dodaje:

"Ipak, mi moramo biti čvrsti i 100% unutra, jer evo vidite na Svjetskom prvenstvu, ne pobjeđuju pojedinci, pobjeđuju momčadi. Čeka nas teška, rovovska borba a ja tipujem na nas i na naš prolaz," izjavio je za SportSport.ba strateg Plemića Ante Miše.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi