Miše: U ovoj utakmici nam ništa ne smije smetati

Zrinjski gostuje Valetti

Miše: U ovoj utakmici nam ništa ne smije smetati

Povodom uzvratne utakmice drugog kruga kvalifikacija za Europsku ligu u kojoj će HŠK Zrinjski na Malti gostovati kod tamošnjeg prvaka Valette, u prostorijama mostarskog kluba upriličena je press konferencija na kojoj je Ante Miše najavio novu europsku utakmicu za bh prvaka.

Zrinjski je primio gol u završnici prve utakmice i zakomplicirao stvari, ali u četvrtak će nastojati da ipak izbori prolaz dalje.

"Nemamo pravo na kalkulaciju, igra nam svaka pobjeda i neriješen rezultat veći od 1:1. Moramo zabiti jedan najmanje, a trudit ćemo se zabiti i dva gola. Idemo na pobjedu, ne mogu obećati prolaz, ali ćemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo se na kraju mi veseliti. Od igrača za Maltu ne računam na Bekića, Brkića, Bencuna i Aćimovića. Svi oni su izvan stroja zbog ozljeda", rekao je Miše, pa je dodao:

"Nešto ćemo, vjerujem i nadam se, iskemijati i nadam se da će ovaj u tome što smislimo ovaj put biti voda na naš mlin. Bitna je igra, bitno je stvarati šanse. Vidjelo se protiv GOŠK-a da smo to u stanju i nadam se uspjehu. Što se tiče Valette, dosta su tvrdi, obrambeno jaki, Fontanella je najopasniji igrač i Picciolo koji ordinira po lijevoj strani. Ta dvojica igrača su posebno opasni i vodit ćemo računa o njima".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Bit će pakleno vruće

"Mi se moramo što prije adaptirati na eventualne neugodnosti s vremenom, vrućinom. Igra se u 18h, ne vjerujem da je tamo toplije nego u Mostaru, ne vjerujem da će nam vrijeme smetati, to je utakmica u kojoj nam ne smije ništa smetati", rekao je Miše pred jako bitnu utakmicu za njegov Zrinjski koja se igra u Valetti u četvrtak u 18 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
U dubaiju je samo tolije nego u Mostaru, znaci Mostarci se nemogu vaditi na vrucine
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi