Mišić: Na meni je da opravdam epitet pojačanja

Peto pojačanje Zvijezde 09

Mišić: Na meni je da opravdam epitet pojačanja

Novo pojačanje Zvijezde 09, trenutno osmoplasirane momčadi Premijer lige BiH, danas je zvanično postao Darko Mišić.

Radi se o igraču koji igra na poziciji desnog bočnog, a u Etno selo Stanišići stiže iz Mladosti za koju je u protekloj polusezoni odigrao 11 utakmica i pritom postigao jedan pogodak.

Mišićevim dovođenjem u Zvijezdi 09 su ujedno i kompletirali igrački kadar za drugi dio sezone.

"O Premijer ligi BiH znam mnogo, ipak sam prije Mladosti imao priliku još nositi dresove Čelika i Travnika. Nadam se da u Zvijezdu 09 dolazim kao pojačanje, na meni je, naravno, da to i opravdam igrama na terenu. Dat ću sve od sebe", izjavio je Mišić nakon što je stavio paraf na ugovor i dodao:

"Također, zahvaljujem i predsjedniku kluba, kao i stručnom štabu, na korektnom razgovoru i ukazanom povjerenju. Vjerujem da ćemo na proljeće bilježiti dobre rezultate."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mišić je za Zvijezdu 09 peto pojačanje nakon Mehmedagića, Bašanovića, Anđića i Stjepanovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije