Turci objavili da Hasić želi igrati za njih, a onda se oglasio i Zvjezdan Misimović

Demantovao pisanja medija

Turci objavili da Hasić želi igrati za njih, a onda se oglasio i Zvjezdan Misimović

E. Čaušević

Mladi bh. reprezentativac Ajdin Hasić u posljednje vrijeme igra odlično u dresu Bešiktaša, te je uspio postići dva gola u prethodne dvije utakmice.

Hasić uglavnom šansu dobije u finišu utakmice, ali prethodne dvije utakmice je to itekako iskoristio, te je uspio postići dva gola. Iako se špekuliše da bi mogao na posudbu čini se da je ostanak izglednija opcija.

No, naš mladi fudbaler ponovo je u centru pažnje jer se u pojedinim medijima pojavila informacija da je on navodno izjavio da bi volio zaigrati za reprezentaciju Turske ukoliko mu do dozvole.

"Volio bih igrati za tursku reprezentaciju. Bosna i Hercegovina to možda neće dopustiti, međutim dao bih sve od sebe ako bih zaigrao u dresu s mjesecom i zvijezdom. Ako bi, naravno, došla ponuda", izjava je koju su prenijeli mediji u Turskoj.

I sam bh. fudbaler je putem Instagrama na jedostavan način sve to demantovao, a sada se oglasio i Zvjezdan Misimović kojeg su mnogi navijači počeli prozivati i ispitivati oko navodne izjave koju je Hasić dao.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Misimović je poručio da su sve to lažne informacije i da je Hasić uvijek bio i biće Zmaj.

Top Komentari

Bara
Sve naša ****a od novinarčića napumpaju, znam Hasića od kako je bio dijete, i ako iko voli domovinu, i ako iko bi više volio da igra za nju onda je to on Samo naša ****a od novinarčića bi se ****li za lajk
5 0
ragge
Sretno mali, očekujemo puno od tebe
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi