Misimović asistent, Muslimović strijelac

Muslimović zatresao mrežu na asistenciju Misimovića

Misimović asistent, Muslimović strijelac

Iako smo ranije izvijestili da je pogodak za Guizhou Rehne postigao Zvjezdan Misimović, ispostavilo se naši navodi nisu ispravni. Strijelac gola za kinesku ekipu bio je Zlatan Muslimović.

Izvinjavamo se čitateljima SportSport.ba zbog pogrešno prenesenih informacija, ali molimo za razumijevanje jer je jako teško doći do informacija iz Kine, a mnogi strani mediji naveli su da je Misimović pogodio, pa su naši novinari prenijeli takvu informaciju i plasirali je bh. javnosti.

 

Guizhou je u gostima kod Shanghaija remizirao rezultatom 1:1, a naš bivši reprezentativac postigao je vodeći  pogodak za goste u 26. minuti i tako svom klubu donio prvi bod u novoj sezoni kineskog šampionata.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.