Misimović dočekan u Kini: "Spasitelju naš!"

Bivši bh. reprezentativac

Misimović dočekan u Kini: "Spasitelju naš!"

Zvjezdan Misimović odlučio se reaktivirati iz igračke mirovine i u naredna četiri mjeseca će nositi dres kineskog prvoligaša Guizhou Renhea.

Bivši bh. reprezentativac u tom klubu imao je ujedno i posljednji angažman, a svojim znanjem i iskustvom pokušat će pomoći nekadašnjem osvajaču Kineskog kupa da izbori opstanak u elitnom rangu tamošnjeg fudbala.

Koliko je ustvari Misimović cijenjen u Kini, potvrđuje i to da su navijači Guizhou Renhea priredili nevjerovatan doček i bh. fudbalera dočekali s cvijećem i brojnim transparentima s natpisom: "Spasitelju naš!".

Podsjećamo, Misimović je zamrznuo svoj status u Fudbalskom savezu BiH na četiri mjeseca koliko će nastupati u Kini, a njegov povratak fudbalu ne znači i povratak u reprezentaciju pošto se u međuvremenu odrekao bh. pasoša u korist njemačkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.