Misimović: Jako nezgodna grupa

"Mi idemo po svom planu"

Misimović: Jako nezgodna grupa

E. Škorić

Tešku grupu dobila je Bosna i Hercegovina danas prilikom žrijebanja grupa za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Naša selekcija za rivale ima Francusku, Ukrajinu, Finsku i Kazahstan. Komentar na žrijeb za SportSport.ba dao je Zvjezdan Misimović.

"Šta reći, svjetski prvak je nosioc grupe. Tu su još Kazahstan, Finska i Ukrajina, svi redom neugodni protivnici, ali to ništa ne mijenja. Mi idemo po svom planu. Inače, jako nezgodna grupa", rekao je Misimović.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo počinju u martu naredne godine, a još nije poznat raspored utakmica. Inače, prvoplasirane selekcije idu na Svjetsko prvenstvo direktno, drugoplasirani će se boriti u baražu za preostala tri mjesta.

Top Komentari

gallardo.la
Zamolio bih sportsport.ba da poslije svakog vikenda analiziraju igre nasih igraca kao sto su to nekada radili, ovog vikenda nisam imao vremena pa zamalo da fulim 2 asistencije Vrancica, nemam pojma da li je Demirovic igrao u Freiburgu, Hasic u Besiktasu i tako dalje...
33 0
realista1982
Ako postavimo realne ciljeve, manje ćemo se razočarati...
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi