Misimović: Dobro smo prošli, cilj mora biti direktan plasman na EURO

Komentar Misketa na kvalifikacionu grupu

Misimović: Dobro smo prošli, cilj mora biti direktan plasman na EURO

Eldar Ganibegović

Zmajevi su danas saznali protivnike u kvalifikacijama za EURO 2024. godine.

Žrijeb u Frankfurtu svrstao nas je u grupu J zajedno s reprezentacijama Portugala, Islanda, Luksemburga, Slovačke i Lihtenštajna.

Odmah nakon žrijeba za SportSport.ba se javio Zvjezdan Misimović i dao svoj komentar na ovu grupu.

"Mislim da možemo biti zadovoljni s grupom. Mislim da smo dobro prošli i da imamo realne šanse da se kvalifikujemo direktno na Evropsko prvenstvo, ustvari da nam i cilj to mora biti", rekao nam je Misimović pa dodao:

"Portugal je sigurno favorit. Možda imamo, hajmo reći, malo lošije iskustvo s njima, ali opet po mom mišljenju dobra grupa."

Petev zadovoljan grupom

Neposredno nakon žrijeba isti je prokomentarisao naš selektor Ivaylo Petev, koji je kazao da je zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Žrijeb je takav kakav je. Ja sam zadovoljan sa žrijebom. Imamo u grupi šest ekipa. Imamo jednog favorita, a to je Portugal. Mislim da smo svi drugi na istoj razini", rekao je Petev, pa dodao:

"Mislim da imamo snagu, da imamo kvalitet, da imamo moć da odradimo dobar posao i mi ćemo pokušati svim snagama."

Top Komentari

Brazuka
Koga to zanima lažna legendo? Šta ja sa Rusijom zasto šutiš? Prodao si se i raja te mrzi. A znam i da te ne zanima jer je licni interes broj 1
4 1
FahroKonjHodzic
mi ni luksemberga necemo moc bijedit slovaci iz petog najgore moguce portugal nas stalno bijedi i mlogo je jaci znaci opet idemo u baraz nista od direktnog nemamo igrace
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi