5

Komentari (5)

Peđa
Predsednik BiH u dresu druge države... Neverovatno!
Zoilomas
Dobar,Los,Zao
Kockasti sifonjer!Gledaj Kocki Obelisku,ko sahovska ploha u nekom parku!
Benjamingst
Presjednik BiH a bodri drugu drzavu? Zar svijet ne vidi sa kavom budalom mi zivimo? Nemrzim nikoga ali treba ze zapitati zasto on nije politicar u Hrvatskoj? Miske je fino napisao: MashAllah. Miske legendo Covic je nas Mexikanac Latino u Drzavi Bosni i Hercegovini. Nezeli ga ni Hrvatska nazad jel znaju da su Bosanski Meksikanci bez karaktera.
Svojprisebi
Shvatice Bosnje jednog dana ako vec nisu da rvati samo za NDH idu, cast izuzetcima. Puno bi bolje bilo da se sa Srbijom druze kao Ceceni sa Rusima. A sto je bilo ne zaboravi i ne dozvoli opet...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.