Misimović o Čovićevom odlasku u Rusiju: Mashallah...

Oglasio se na Instagram profilu

Misimović o Čovićevom odlasku u Rusiju: Mashallah...

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović na Rostov Areni ispratio je posljednju utakmicu Vatrenih u grupnoj fazi Svjetskog fudbalskog prvenstva.

Čović je u Rusiju otputovao o trošku bh. budžetskih obveznika, a svoj boravak u Rostovu je ovjekovječio i fotografijama na svom Twitter profilu uz opis: "Bravo za reprezentaciju CRO".

U tome nema ništa čudno, budući da je Čović već postao poznat kao bh. političar koji rijetko propušta utakmice hrvatskih selekcija, a na njegovu posljednju posjetu Rostovu je reagovao i naš proslavljeni reprezentativac Zvjezdan Misimović.

"No comment. Mashallah", napisao je, između ostalog, Misimović objavivši fotografiju članka u kojem uz Čovićevu fotografiju u dresu Hrvatske stoji kako je Vatrene otišao da bodri o trošku bh. obveznika. 

Šta je Misimović želio da kaže, vjerovatno je svima jasno.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

#nocomment #bosniaandherzegovina #dragancovic👏🏻#masallah

A post shared by Zvjezdan Misimovic (@misimovic10) on

Top Komentari

Benjamingst
Presjednik BiH a bodri drugu drzavu? Zar svijet ne vidi sa kavom budalom mi zivimo? Nemrzim nikoga ali treba ze zapitati zasto on nije politicar u Hrvatskoj? Miske je fino napisao: MashAllah. Miske legendo Covic je nas Mexikanac Latino u Drzavi Bosni i Hercegovini. Nezeli ga ni Hrvatska nazad jel znaju da su Bosanski Meksikanci bez karaktera.
31 5
Svojprisebi
Shvatice Bosnje jednog dana ako vec nisu da rvati samo za NDH idu, cast izuzetcima. Puno bi bolje bilo da se sa Srbijom druze kao Ceceni sa Rusima. A sto je bilo ne zaboravi i ne dozvoli opet...
8 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi