Misimović i Petev jučer putovali da prate petoricu bh. nogometaša: Nije ispalo najbolje

Nisu imali šta da vide

Misimović i Petev jučer putovali da prate petoricu bh. nogometaša: Nije ispalo najbolje

E. Škorić

Novi bh. selektor Ivaylo Petev je u društvu Zvjezdana Misimovića putovao u Zagreb na utakmicu Lokomotive i Gorice.

Gorica je slavila s 3:0 u Zagrebu, a Petev i Misimović imali su plan da uživo isprate nastup petorice bh. nogometaša. Ipak, na kraju nisu dobili priliku da se upoznaju s kvalitetama štopera Gorice Aleksandra Jovičića, koji je zbog povrede propustio jučerašnji meč.

S druge strane, nastupali su reprezentativac naše zemlje Branimir Cipetić, zatim napadač Irfan Hadžić, a pod bh. zastavom igrali su i bivši stoper Željezničara Kemal Osmanković, koji je na tom meču teško povrijeđen, kao i nekadašnji veznjak Širokog Mateo Marić.

S obzirom da je Lokomotiva nabrojanih igrača izgubila s 3:0, a da na drugoj strani nije bilo povrijeđenog Jovičia, nismo baš sigurni da su imali šta da upišu u notes Misimović i Petev.

Top Komentari

Shik
I krenuo je cirkus bez publike...
7 0
user1605368976
Šljamovi oba.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti