Poznata su imena trojice pomoćnika Ivayla Peteva, čeka se i četvrti
Foto - T.Hebib / SportSport.ba

Poznata imena u stručnom štabu

Poznata su imena trojice pomoćnika Ivayla Peteva, čeka se i četvrti

M. Šljivak

Ivaylo Petev imenovan je nedavno za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Bugarski stručnjak predstavljen je u srijedu, a sada je došlo vrijeme da se izabere i stručni štab sa kojim će sarađivati.

Neslužbeno, tri imena u stručnom štabu su već poznata. Petevu će asistirati Slaven Musa, Adi Adilović će biti trener golmana, dok će Eldin Jelešković biti kondicioni trener.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Stručni štab Ivayla Peteva bi pored ovog trojca mogao dobiti i još jedno ime, a kao peti član tima koji će povesti reprezentaciju u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo spominje se nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Mensur Mujdža.

Imenovanje članova stručnog štaba vjerovatno će biti potvrđeno na sjednici Izvršnog odbora NSBiH koja je zakazana za 15. februar.

Promo

Top Komentari

Rigel
Slaven Musa i Adi Adilovic hahhahahaha... dajte i vladu jagodicu bobicu vrhunskog strucnjaka
26 2
redbull
Cuj musa i adilovic, e ovo je stvarno raspad sistema haha
18 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi