Misimović razgovarao sa potencijalnim Zmajem: Jako je interesantan

Bira između dvije države

Misimović razgovarao sa potencijalnim Zmajem: Jako je interesantan

Za koga će igrati u budućnosti Anel Ahmedhodžić? Pitanje je to koje je u posljednje vrijeme vrlo aktuelno, što i nije iznenađujuće imajući u vidu da se radi o velikom potencijalu koji su, uostalom, prepoznali i Šveđani.

Mladi fudbaler koji igra za Malmo je prošao sve omladinske selekcije Švedske, u januaru je imao priliku zaigrati i za "A" tim, ali kako se radilo samo o prijateljskoj utakmici i dalje je dostupan BiH. 

I u N/FSBiH su svjesni da bi Ahmedhodžić u godinama koje dolaze mogao dobro doći Zmajevima, a zadatak da razgovara sa 1.93 centimentra visokim defanzivcem dobio je Zvjezdan Misimović koji, barem za sada, nije želio otkrivati više detalja o ovoj misiji.

"Jako je interesantan igrač, mlad, pred njim je budućnost... Razgovarali smo, ne krijem, ali ne bih o detaljima još uvijek", kazao je Misimović za SportSport.ba. 

Po pitanju cijele priče nedavno se oglasio i sam Ahmedhodžić, koji je priznao da ga otac nagovara da igra za BiH, ali da konačnu odluku još nije donio.

Osim Ahmedhodžića, među fudbalerima koji se nalaze na radaru N/FSBiH još su Dinamov Emir Dilaver, Dennis Hadžikadunić koji igra u Rusiji za Rostov, zatim Bećir Omeragić iz Zuricha...

Top Komentari

zeljo19
Nerazumijem zasto jos ovijek mediji spominju Dilavera za BiH. Momak nece da se odrekne Austrijskog drzavljanstva. To je gotova prica. Plus momku ce 30 godina uskoro. GOTOVA PRICA ljudi!!!
5 1
Penderinos
Ovaj Hadzikadunic ima i crnogorsko državljanstvo ne znam kakve on ikma veze sa BIH ?
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi