10

Komentari (10)

fukaraslana
Goni tog Misimovica uhl**** u pm
user1612368054
Zar nije bitan nacionlni ključ kad su funkcije u pitanju.Možda se zvezdan izjasnio kao Bošjak,jer je Zauber mjesto Emira Spahića.
user1612368054
Sanin_Mostar
Jel to onaj Bazdarevic sto je izjavio neki dan da je za vrijeme njegovog mandata bilo prodaje igraca preko repke i ostalog kriminala samo sto je sutio. Stoko prodana
fukaraslana
To je krmak bazdarevic
pjanke.sa
Ovako se gase usta takvima. Das mu poziciju.
Hele
Čuj Bazdarević… ne mogu da vjerujem, čovjek je ko krpelj, a realno ne zna dvije rečenice sastaviti.
pjanke.sa
Dobio mjesto zato sto je nedavno poceopricati o onome sto se desava/desavalo se/ce se desavati.
Zaccheroni
Pod krinkom boljih rezultata reprezentacije hajmo malo promjesat karte. KANITE SE IMENOVANJA VEC SE BAVITE KRIMINALOM I SUĐENJEM LOPOVI.
think
Kako li će Siniša nastaviti tamo gdje je Elvedin Begić stao.. toliki doprinos razvoju našeg fudbala od eminentnog stručnjaka kao što je on..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti