13

Komentari (13)

Trpim
I ovi vaši novinari kad sastave text čovjek bi reko da su Diplome dobili na Teraviji.
Malmi_Suomi
ZVANIČNO BHS jezik je služio u UN-u i Hagu kada su na tisuće godina zločinci UZP ZLOČINCI osuđivani. BHS sad za sad -;
Jadnimi
Opasna ekipa, ne mogu skupiti 1100 navijaća da plate kartu. AUUUUUUUU A TV prenos samo na you tube, a koji je ovo vijek. Nego trebaju li navijači donijeti povrdu o vakcinaciji, ili ih bodu na ulazu.
user1571956549
Dabogda pitari ispali.... Gov na smrdljiva....
hordas1987
Da Bogdom ti nisi ispao iz svoje majke ,ovaj svijet bi imao jednu budalu manje,ovako jbg
user1571956549
Je Bem i tebi mamicu
starigrad
Krepaj bjedniće, krepaj
user1571956549
I tebi Pitarsku mamicu natakarim na K I T U
Husrefbeg22
Sto se tice pravopisa i gramatike bosanskoga jezika ja predlazem da poslodavac posalje sve novinare sport.sport.ba na tromjesecni kurs pravopisa bosanskoga jezika za osnovne i srednje skole. Toliko je grjesaka da ih vise nije ucinkovito ni nabrajati. Umjesto da njeguju i cuvaju bosanski jezik i njegova pravopisna pravila oni ga svakodnevno razaraju ili srbiziraju, osnosno, kroatiziraju.
Bordoakapitar
Kad smo vec kod toga, pise se gresaka a ne grijesaka? Bez uvrede?
Szentharomsvag
Ne postoje bosanski, hrvatski, srpski jezik. Samo standardi jednog, istog, južnoslavenskog jezika. U prilog tome govori činjenica da tvoj post mogu, bez prevodioca, pročitati i Hrvati i Srbi i Crnogorci, kao što ti možeš, bez prevodioca, pročitati ono što oni napišu. Što se tiče gramatike i pravopisa, to se ne završava tromjesečnim kursevima, a činjenica je, takođe, da ni tebi ne bi falilo edukacije. Novinari SS-a jesu tragično nepismeni, ali to nema veze sa jezičnim standardom koji koriste.
rabodimis
E tugo moja.. jestel razmisljali da se prijavite na Zvijezde granda ? Onako ko klapa, ssba, bolje ce te pjevat 100%, manite se corava posla i novinarstva ako Boga znate.. Nit ideje, nit smisla, ni logike.. a ni Ibre sa cijevima..
DamirT
Joj pakla,moze 1100 ljudi prisustvovat hahaahaah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.