Mislili su da će Neymar nakon šest godina propustiti karneval u Riju, ali su se prevarili

Dobio crveni karton protiv Bordeauxa

Mislili su da će Neymar nakon šest godina propustiti karneval u Riju, ali su se prevarili

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su u fantastičnoj utakmici pobijedili Bordeaux sa 4:3 u okviru 26. kola francuske Ligue 1.

Meč na Parku prinčeva obilježio je Neymar koji je u sudijskoj nadoknadi dobio crveni karton i sigurno je da ga ovog vikenda neće biti u sastavu za meč protiv Dijona.

Francuski mediji pisali su prije nekoliko dana da Neymar po prvi put nakon šest godina neće putovati u Rio de Janeiro na karneval, ali čini se da su prerano trčali pred rudu.

Neymar je prethodnih šest godina svaki put našao način da ide u Brazil na poznati karneval. Dva puta je također dobijao crvene kartone dok je igrao za Barcelonu, a prethodne tri godine je zbog povreda baš u tom periodu bio van terena.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako su mnogi vjerovali da će ovaj put karneval proći bez Neymara jasno je da su se prevarili. Karneval u Riju počeo je u petak i Neymar će imati šansu da barem nekoliko dana bude dio ovog spektakla što se sigurno neće svidjeti navijačima PSG-a.

Top Komentari

Samo_Realan
Ne bi ja njemu dao više ni u Vrbanjusi da igra, da su pametni, sve fino sabrat i po džepu opaliti
4 2
GigantMostarski
Kad se ganci koji nije imo nista u zivotu domogne velike love pa se ne zna ponasati...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi